Apple TV 4K 32Gb 2017 Black

799 RON

Livrare in 24-48 ore.

Cantitate
In stoc furnizor

  • Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale. Asiguram confidentialitatea si protectia datelor personale.
  • Livrarea rapida a produselor in toata tara prin Curier Rapid Livrarea rapida a produselor in toata tara prin Curier Rapid
  • Suntem priceputi si oferim consultanta gratuit clientilor nostrii. Suntem priceputi si oferim consultanta gratuit clientilor nostrii.
  • Vrei sa oferi un cadou ? Oferim la cerere impachetare cadou. Vrei sa oferi un cadou ? Oferim la cerere impachetare cadou.
  • Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount. Devino clientul nostru si la urmatoarea comanda primesti discount.
  • Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai. Pentru ca suntem OK vrem sa ne recomanzi tuturor prietenilor tai.

Apple TV, 4K, 32GB

 

Aplicatia Apple TV va permite sa rasfoiti continut de la peste 60 de servicii video fara a trece de la o aplicatie la alta. Veti gasi filme, emisiuni si recomandari selectate. Aplicatia Apple TV este deja pe iPhone, iPad si Apple TV - pentru a putea viziona acasa sau oriunde te duci.

Era HDR 4K. Acum joci

Apple TV 4K va permite sa vizionati filme si emisiuni in calitate HDK de 4K. Streams live sport si stiri. Si are un continut extraordinar de la aplicatii precum Netflix, Hulu si ESPN.

 

Obtineti chiar mai mult de la Apple TV

Controlerele de joc, difuzoarele si castile sunt doar cateva dintre accesoriile care vor face din experienta de joc si de divertisment Apple TV chiar mai bine.

Specificatii

Caracteristici generale

Tip produs Mediaplayer
Functii 4K HDR

Procesor

Model procesor A10X

Multimedia

Formate video H.264 HEVC HEVC Dolby Vision HDR10 MPEG-4
Formate audio HE-AAC AAC MP3 VBR FLAC AIFF WAV AC-3 E-AC-3
Formate foto HEIF JPEG GIF TIFF
Sistem audio Dolby Digital Plus
Navigare WEB Da

Conectivitate

Conexiune retea Wi-Fi
Alte conexiuni Bluetooth

Caracteristici generale

Greutate(Kg) 0.425
Continut pachet Cablu alimentare Manual de utilizare Telecomanda
1025985

16 produse in aceeasi categorie